Organisaties

Sterke Peer triatlon

Jaarlijks organiseert het Sterke Peert triatlon organisatiecomité het eertse weekend van augustus de Sterke Peer Triatlon.

Wie het presteerde om 750 meter te zwemmen, twintig kilometer te fietsen en vijf kilometer te lopen, mag zich een Sterke Peer noemen.Inmiddels staat in 2016 reeds de 10de editie gepland. Met meer dan 1000 deelnemers is de triatlon uitgegroeid tot een vaste waarde in de Noorderkempen maar ook ver daarbuiten.
We willen iedereen aan het sporten krijgen daarom kan je ook deelnemen aan een trio-triatlon. Die bestaat uit ploegen van drie personen waarbij elk lid één onderdeel voor zich neemt. Verder is de kids run met deelname van meer dan 300 kinderen ook uitgegroeid tot een waar succes.

Sterke Peer Quiz

De triatleten van de Wuustwezelse club  Sterke Peer organiseren op 25 maart een algemene kennis quiz met ook een klein triathlon-toetsje!                                                                                                                      
Schrijf je snel in voor deze gezellige quizavond!
Ook zullen er natuurlijk drank en hapjes voorzien zijn! 
De tafel met de grootste dorst krijgt daarom  ook een speciale consumptieprijs!
 
Praktisch:
 
Wat? Sterke Peer Quiz 
Waar? GC Blommaert, Gemeentepark 22, Wuustwezel
Wanneer? 25 Maart 2016, deuren 19h30 - aanvang 20h00
Wie? Teams van max. 6 personen
Prijs? 15 euro per team
Inschrijven? sterkepeerquiz@outlook.be (ploegnaam en aantal deelnemers opgeven aub)

Run 100 to walk again

Het Sterke Peer Triathlon Team organiseert op en rond het sportpark Kattegat in Wuustwezel de Run 100 To Walk Again, een uniek loopevenement. De deelnemers proberen gedurende 100 minuten zoveel mogelijk rondes af te leggen op een aantrekkelijk parcours van één kilometer door het groen op zachte paden. Je kan individueel of met een estafette team van maximaal 4 lopers deelnemen. De opbrengst van het evenement ondersteunt de deelname van de Sterke Peren aan de Run To Walk Again. RTWA is een loop van 337 kilometer ten voordele van de gelijknamige Foundation van Marc Herremans voor sporters met een beperking.